Tocăniță din piept de pui

Ingrediente: un piept de pui feliat (AVIS 3000), o ceapă albă mare, un ardei gras, o lingură amidon, pătrunjel, pastă de ardei, un vârf de cuțit turmenic, sare, piper.

Mod de preparare: Se călește ceapa și ardeiul tăiete julien în puțin ulei.

Se spală foarte bine carnea, se scurge, se amestecă cu amidonul și se pune peste ceapa călită. Se amestecă și se lasă câteva minute, până-și schimbă culoarea.

Se adaugă o cană de a apă caldă, se pune capacul și se fierbe la foc mic până carnea este făcută. Se completează cu apă la nevoie, astfel se formează sosul. Se adaugă condimentele, se mai dă un clocot după care se stinge focul.

Se servește cu cartofi, orez sau mămăliguță.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *