Mi-ar prinde bine „Food Panda” când n-am chef de gătit

Toată ziua mă ocup de “bucătăreală” așa că sunt conectată la actualitatea culinară. Navighez pe siteuri cu mâncare atunci când nu mai știu ce să pregătesc, vreau ceva nou, simplu și mai ales gustos. Cu toate acestea uneori mi-ar plăcea să dau un telefon și să mă trezesc cu curierul la ușă aducănd o mâncarea aburindă, în loc să stau eu în căldura din bucătărie pentru pregătirea prânzului sau cinei. Și uite așa am găsit o aplicație care se numește Food Panda. Mi-a atras atenția prin denumire, am intrat și am văzut despre ce este vorba, am început să butonez pe aplicație, să caut oferte, modalitati de comanda și livrare la domiciliu sau la locul de muncă a meniurilor prezentate.

Comenzi se pot face momentan în marile orașe: București, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara. Dacă dorești pizza, mâncare tradițional românească, chinezească, asiatică, mediteraneană sau chiar fast food, sunt convinsă că găsești aici ceva bun și gustos. De asemenea restaurantele recomandate sunt multe, variate și cunoscute pe plan local.

Deci Food Panda este o aplicație ușor de folosit care permite accesul online la unele din restaurantelor din orașele enumerate, restaurante  care au serviciu de livrare la domiciliu. 

Comenzile se preiau telefonic sau pe internet, dar au lansat și o aplicaţie (download iOS şi Google Play) prin care se poate comanda mâncare de la restaurantul preferat. În funcţie de adresa introdusă în aplicaţie, apar restaurante partenere din zonă, unele având transportul gratuit. Fiecare restaurant are şi o secţiune de comentarii, în care se pot citi păreri ale clienților despre mâncare, servire, calitate sau preț. Simplu și comod, nu? La muncă sau acasă comanzi o porție de mâncare după preferință, ai posibilitatea să faci combinații în meniu, sau să-l personalizezi cum dorești.

Până când aplicația foodpanda.ro se extinde și in orașe mai mici, mă duc la bucătărie să-mi fac o mâncare de fasole verde cu cârnăcior prăjit :)

Fotografiile aparțin aplicației Food Panda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *