ghiocel07 on 4 July 2014 - 1,395 views

Ingrediente: 250 g susan, 200 g zahăr pudră, 100 g faină (+4-5 linguri dacă este nevoie), 3 ouă potrivite, 1 plic praf de copt, esență de vanilie, 1 praf de sare

Mod de preparare: Se pune susanul într-o cratiță neaderentă și se prăjește la foc mic. Se amestecă cu o lingură de lemn până devine auriu, dar nu ars. Susanul prăjit se macină rezultând ca o pastă. Eu am folosit râșnița pentru ingrediente uscate de la blender. Se pune susanul într-un bol și peste el se adaugă restul ingredintelor. Se amestecă cu mâna până se obține o compoziție legată, dar nu tare. Eu am mai adăugat 4 linguri de făină, probabil ouale erau mai mari. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt și se începe formarea fursecurilor. Cu mâna umedă se fac bile de mărimea unei nuci, se dau prin zahăr pudră din abundență. Se pun în tavă la fel ca și în cazul fursecurile Chocolate Crinkles. Se coc la foc potrivit cca 15 min, până prind culoare și zahărul crapă deasupră.

Fursecuri aromate, aspectuoase și usor de făcut.

Rețeta pe etape o găsiți aici

Un Comentariu la “Fursecuri marocane”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dulciuri de Crăciun

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.