ghiocel07 on 28 June 2014 - 1,456 views

Ingrediente: 2 ouă, 1,5 cană zahăr, 0,75 cană ulei, 0,5 cană lapte, 2,5 căni făină, esență de vanilie, un praf de copt, vișine

Mod de preparare: se mixează ouăle cu zahărul, se adaugă uleiul și laptele și la final făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă compoziția în tava (22/32) tapetată cu hârtie de copt, se așează vișinele (eu le-am pus cu sâmburi) și se coace în cuptorul preâncălzit, la temperatură medie. Se face testul cu scobitoarea.

Prajitura se servește pudrată cu zahăr farin.

 

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.