Cartofi țărănești cu sos de carne

Ingrediente: 1/2 carne tocată amestec, 3 fire ceapă verde, puțin ulei, sare, piper, turmenic, pastă de ardei, bulion, cartofi

Mod de preparare: se pune puțin ulei în cratiță, se adaugă carnea și ceapa tocată grosier și se amestecă.

Se lasă la călit la foc mic, amestecând din când în când

pâna devine aurie.

Se condimentează cu sare, piper, pastă de ardei și foarte puțin turmenic

Se amestecă, se lasă puțin să se pătrudă aromele, după care se toarnă  200 ml bulion.

Între timp se fierb cartofii, se curată, se taie și se pasează puțin. Se pun într-o cratiță cu puțin ulei, se sărează și se amestecă. Se pun cartofii în farfurie și se servesc cu sosul de carne.

Poftă bună!

Porții: 4

Timp de preparare: 30 min

Complexitate: mediu

2 comentarii la „Cartofi țărănești cu sos de carne”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *