ghiocel07 on 20 May 2014 - 1,429 views

Ingrediente: 1/2 carne tocată amestec, 3 fire ceapă verde, puțin ulei, sare, piper, turmenic, pastă de ardei, bulion, cartofi

Mod de preparare: se pune puțin ulei în cratiță, se adaugă carnea și ceapa tocată grosier și se amestecă.

Se lasă la călit la foc mic, amestecând din când în când

pâna devine aurie.

Se condimentează cu sare, piper, pastă de ardei și foarte puțin turmenic

Se amestecă, se lasă puțin să se pătrudă aromele, după care se toarnă  200 ml bulion.

Între timp se fierb cartofii, se curată, se taie și se pasează puțin. Se pun într-o cratiță cu puțin ulei, se sărează și se amestecă. Se pun cartofii în farfurie și se servesc cu sosul de carne.

Poftă bună!

Porții: 4

Timp de preparare: 30 min

Complexitate: mediu

2 comentarii la “Cartofi țărănești cu sos de carne”

  1. Ce mancarica satioasa si gustoasa am gasit aici! Tare buna 😉

  2. @Paula-că bine zici, si se face și ușor, ceea ce este foarte important.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.