ghiocel07 on 1 April 2014 - 1,551 views

Ingrediente: o pungă tortellini cu brânză, 2 linguri unt, 3-4 căţei de usturoi, marar verde, 100 g caşcaval

Mod de preparare: Se fierb tortellini în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe pachet.

Se scurg şi se trec prin jet de apă rece.

Se topește untul într-o cratiță și se călește usturoiul taiat in lung, după care se scoate.

Se pun pastele scurse de apă în uleiul aromatizat şi se călesc aproximativ 2-3 minute.

Se ia cratița de pe foc se adaugă caşcaval ras și se amestecă

şi se presară marar verde tocat.

O rețetă simplă și un fel doi gustos.

Poftă bună!

 

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.