ghiocel07 on 23 February 2014 - 1,241 views

Ingrediente: cateva felii de antricot de porc, 2 cepe marisoare, 2 linguri de ulei, 1 lingura de amidon alimentar, sare, piper, foaie de dafin, marar tocat

Mod de preparare: Se taie ceapa rondele si se caleste putin in uleiul incins. Se adauga carnea taiata bucati si data prin amidon. Se lasa putin sa se patrunda aromele si se adauga o cana de apa fierbinte. Se pune capacul si se fierbe carnea pana devine moale. Din cand in cand se amesteca si se completeaza cu apa calda. Se condimenteaza si la final se pune marar tocat.

Se serveste cu cartofi, paste fainoase sau orez cu legume.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.