Pasta cu ursuleti Haribo

De ceva vreme vreau sa fac pasta de zahar cu Ursuleti Haribo, dar nu m-am incumetat, am citit multe retete si toate mi-i s-au parut complicate. Astazi mi-am facut curaj si am facut-o dupa cum am crezut eu.

Ingrediente: 10 bucati jeleu ursuleti haribo, 1 lingura cu apa, 1 lingura ulei, 1 plic zahar pudra Dr Oetker

Mod de preparare: se pun 10 ursuleti de aceeasi culoare intr-o craticioara (eu am una mica de fonta) si o lingura cu apa. Se lasa pe foc pana se topesc ursuletii, amestecand cu o lingura de lemn. Se ia de pe foc cratita, se adauga o lingura cu ulei, se amesteca. Se pune un plic de zahar pudra dat prin sita si se amesteca. Pe planseta se cerne zahar pudra, se scoate pasta si se framanta pana nu se mai lipeste de mana. Din cand in cand trecem mana prin zahar astfel ca in permanenta mana sa fie uscata. Se pune in punga de plastic si se pastreaza in incapere pana la folosire. Eu am folosit ursuleti albi, rosii la care am adaugat putin colorant rosu si ursuleti portocalii cu colorant portocaliu.

Am folosit colorat cu „Icing colors” primit de la prietena mea Andrea, careia-i multumesc si pe aceasta cale. Acum sa vad ce reusesc sa fac cu pasta….

5 comentarii la „Pasta cu ursuleti Haribo”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *