ghiocel07 on 30 January 2014 - 1,665 views

Ingrediente: pulpe de pui, 1 ceapa mare, 3-4 catei de usturoi, 1 morcov, 1 patrunjel, 2 linguri de ulei, sare, piper, boia dulce, praf de usturoi, apa, 3-4 oua, patrunjel

Mod de preparare: se caleste in ulei ceapa taiata julien, se pune si usturoiul.

Cand devin lucioase se adauga zarzavatul tocat marunt,

se amesteca si se lasa sa se inabuse sub capac.

Se adauga o cana cu apa calda. Intre timp pulpele se cresteaza si se condimenteaza cu sare, piper, boia si praf de usturoi si se lasa sa stea acoperite o jumatate de ora.

Cand si zarzavatul este inabusit se pun pulpele, se aseaza capacul si se lasa sa se patrunda si pulpele.

Dupa ce carnea este moale,

se  sparg 3-4 oua, se pune capacul si se lasa sa se poseze in sosul format.

La final se presara patrunjel tocat. Tocanita se serveste cu mamaliguta, cartofi sau paste.

Pofta buna!

Un Comentariu la “Tocanita de pui cu ou si mamaliguta”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tocăniță de pui cu ou și mămăliguță | STIRI DIN VEST

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.