ghiocel07 on 12 January 2014 - 869 views

Ingrediente: aripioare (fara varfuri), 1 ceapa, 3 catei de usturoi, ulei, amidon alimentar, sare, piper, curry, patrunjel

Mod de preparare: se spala bine arioarele si se curata (eu am dar jos si pielita), se dau prin amidon alimentar. Intr-o cratita se caleste in ulei ceapa taiata julien si usturoiul zdrobit.

Se pune carnea si se lasa putin sa se patrunda

dupa care se adauga o cana de apa si se fierbe sub capac.

Cand scade sosul, se condimenteaza cu sare, piper. Se face un pap din faina, curry si o cana de apa, care se toarna peste carnea din cratita. Se mai da un clocot.

La sfarsit se adauga patrunjel tocat. Se serveste cu orez sau paste.

Pofta buna!

uk steroids

Taguri: ,

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.