ghiocel07 on 24 September 2013 - 4,161 views

Ingrediente: 2 kg gogonele frumusele, 150 ml otet, 1 lingura sare grunjoasa, 150 g zahar, cateva boabe de piper, 1-2 frunze de dafin, hrean

Mod de preparare: se feliaza gogonelele pe razatoarea de varza (Borner) se pun intr-un castron mai mare, se adauga ingredientele si se amesteca. Se lasa pana a doua zi timp in care se amesteca de cateva ori. Gogonelele lasa foarte multa zeama. A doua zi se pun gogonelele in borcane (iasa 4 borcane de 370 ml). Se capseaza si se depoziteaza in camara.

 O muratura ce se poate consuma si imediat.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.