ghiocel07 on 9 September 2013 - 1,974 views

De multa vreme vreau sa-mi cumpar o masina de tocat, nu foarte scumpa si sofisticata. Sa toace bine carne si sa aiba si accesoriu de rosii. Si ideea asta mi-a venit dupa ce ultima data cand am cumparat carne tocata nu am putut s-o prepar. Era plina de zgarciuri, grasime sub forma de ate, bucatele netocate…..ce mai, a mers direct la gunoi. Si asta dupa ce a fost tocata la magazin in fata mea. Dar parca acolo vezi ce carne-ti toaca!? Una  vrei si alta cumperi. Am o masina de pe vremea lui “papura voda” dar meritam si eu una mai de sec 21, nu 🙂  Mi-a fost destul de greu sa gasesc, pentru ca marcile cunoscute si preferate de mine nu aveau accesoriu de rosii, iar cele care-l aveau, pretul chiar nu se justifica.

Nu este o masinarie pe care s-o folosesc in fiecare zi. In cele din urma am cautat si am gasit. Nu este o marca deosebita dar deocamdata sunt multumita. La cat o folosesc sigur ma tine mult si bine. Am si aparatul de biscuiti de la Andrea, sper sa se potriveasca. Maine o pun din nou la lucru,  fac zacusca.

Un Comentariu la “Masina de tocat”

  1. S-o folositi cu drag!!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.