ghiocel07 on 2 August 2013 - 1,530 views

Ingrediente: 250 g zahar, 250 g faina, 250 g banane foarte coapte si pasate (se poate folosi si dulceata), 3 oua, 130 ml ulei de floarea soarelui, 130 ml apa, 1 lingurita praf de copt, 1 lingurita bicarbonat, 1 plic de zahar vanilat, stafide, ciocolata

Mod de preparare: etapele de preparare sunt la fel cu cele de la prajitura cu dulceata.

Taguri: ,

2 comentarii la “Prajitura cu banane”

  1. Ador bananele, dar in prajituri inca nu le-am pus. 🙂 Cred ca de pofticioasa ce sunt, le mananc inainte sa ajunga prajitura!
    Pupici

  2. Foarte buna prajitura!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.