ghiocel07 on 16 July 2013 - 2,055 views

Ingrediente: 4 cartofi mari, 50 ml lapte, 2 linguri smantana, 2 oua, 2 linguri faina, 50 g cascaval, unt, sare

Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie cuburi

dupa care se aseaza intr-un vas uns bine cu unt.

Intr-un castron se amesteca faina cu smantana, cu laptele rece, cele 2 oua  si se condimenteaza. Se bate bine amestecul sa nu se formeze cocoloase si se toarna peste cartofi.

 

Deasupra se presara cascavalul ras. Eu am avut mozarella.

Se da la cuptor cca 20 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra si se desprinde de pe margine.

Cartofii gratinati se servesc simplii

sau langa putina friptura.

 Pofta buna!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.