Cartofi gratinati

Ingrediente: 4 cartofi mari, 50 ml lapte, 2 linguri smantana, 2 oua, 2 linguri faina, 50 g cascaval, unt, sare

Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie cuburi

dupa care se aseaza intr-un vas uns bine cu unt.

Intr-un castron se amesteca faina cu smantana, cu laptele rece, cele 2 oua  si se condimenteaza. Se bate bine amestecul sa nu se formeze cocoloase si se toarna peste cartofi.

 

Deasupra se presara cascavalul ras. Eu am avut mozarella.

Se da la cuptor cca 20 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra si se desprinde de pe margine.

Cartofii gratinati se servesc simplii

sau langa putina friptura.

 Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *