ghiocel07 on 12 June 2013 - 1,127 views

Ingrediente: ciolan afumat, 2-3 morcovi, 1 patrunjel, 2 fire ceapa verde, 2-3 cartofi noi, sare si piper, patrunjel verde

Mod de preparare: Se fierbe ciolanul in apa rece. Intr-o craticioara se caleste in putin ulei ceapa verde si zarzavatul tocat dupa preferinta. Se adauga in ciorba, se lasa sa fiarba impreuna si la final se adauga cartofii noi taiati mai mare. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Cand ciorba este fiarta se pune patrunjelul si leustean tocat. Se serveste cu smantana.

Pofta buna!

 

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.