ghiocel07 on 10 April 2013 - 2,870 views

Ingrediente: 3 oua, 50 g zahar, 150 ml lapte, 5 linguri cu varf faina, 1 lingurita scortisoara

Mod de preparare: Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga faina si la sfarsit scortisoara.

Atentie, faina poate sa fie mai multa sau mai putina in functie de cat de mari sunt ouale. Consistenta compozitiei trebuie sa fie ca o smantana groasa.

Se incinge forma de waffe, se ung placile cu putin ulei

si se toarna din compozitie cu un polonic mic.

Se inchide aparatul si se coace fiecare waffa.

Multumesc Laura pentru inspiratie.

Se servesc cu dulceata, cu crema de ciocolata sau pudrate cu zahar.

Taguri: ,

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.