Gulas cu carne de porc si orez

Ingrediente: carne de porc (gulas), cateva bucati de carnat afumat, 2 cepe, o lingura pasta gulas, 0 lingura amidon alimentar, o lingura ulei, sare, piper, patrunjel verde (eu am avut numai uscat), orez

Mod de preparare: se taie ceapa julien si se caleste foarte putin in ulei. Se adauga bucatile de carnat si carnea data prin amidon, se amesteca si se lasa putin la foc mic sub capac. Se pune o lingura cu pasta de gulas, se amesteca, se adauga 1/2 litru apa calda si se lasa la fiert la foc mic pana carnea este fiarta si sosul se ingroasa. La nevoie se mai adauga apa calda. Se condimenteaza cu sare si piper. La final se presara patrunjel tocat marunt. Se serveste cu orez fiert in apa cu sare.

 

Pofta buna!

2 comentarii la „Gulas cu carne de porc si orez”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *