ghiocel07 on 12 March 2013 - 1,473 views

De cand au aparut aceste aparare sofisticate de preparat cafeaua m-am uitat la ele atat in tara cat si in strainatate. Sotul meu chiar era tentat sa-mi cumpere, dar sincer nu sunt o mare cafegioaica, asa ca filtrul meu este deocamdata suficient. Am inteles ca sunt multe persoane interesate, asa ca acum cand discount-ul este de 40% poate tenteaza mai mult. O reducere de 224 lei nu este de ici de colo.

Este foarte elegant si sincer intr-o bucatarie moderna arata chiar bine. Ca sa nu mai vorbim de firma Bosch care produce aparatura electrocasnica de foarte buna calitate.

In acest moment pretul este de 335 lei in loc de 559. Eu spun ca merita pentru cine doreste sa faca sau de ce nu, sa-si faca un cadou de Iepuras 🙂

Nu stiu la cat ajunge costul unei cafele si nici unde se gasesc capsule, dar amatorii de fineturi cunosc foarte bine aceste lucruri.

meditech steroids

bodybuilding coupon bcaa contraindicaciones bodybuilding clothing men

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.