ghiocel07 on 22 February 2013 - 1,882 views

Ingrediente: o cutie conserva de ton maruntit, o cutie fasole rosie, o cutie mica boabe de porumb, o ceapa rosie, 2 buc ardei copt, cateva masline, zeama de la 1/2 lamaie, sare si piper dupa gust

Mod de preparare: Intr-un bol se pune tonul scurs de ulei, se scurge zeama din conserva de fasole si porumb, se trece printr-un jet de apa, se toaca marunt ceapa, se adauga restul de ingrediente.

Se pune o lingura de ulei daca mai este nevoie, se amesteca, se condimenteaza cu sare si piper, iar in final se stoarce o jumatate de lamaie.

 

Se orneaza cu patrunjel tocat si se serveste cu paine proaspata sau in cosulete de foietaj.

5 comentarii la “Salata de post cu ton”

  1. Cum sa nu cer o portie din bunatatea asta?!
    Va pup

  2. Tonul este de post? 🙂

  3. @Cristi-in post sunt zile in care se mananca peste 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Aperitiv din aluat foietaj - Retetele mamei
  2. Preparare de post

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.