Ingrediente: o varza dulce, bucati de carne de porc si carnat afumat, 1/2 punga orez prefiert, o ceapa, o lingura ardei, o lingura boia dulce, pasta de bulion, sare, piper, ulei, cimbru uscat
Mod de preparare: ceapa tocata marunt se caleste intr-o lingura de ulei, se adauga ardeiul, o lingura de boia si se stinge cu apa calda. Intr-o creatita se toarna putin ulei, se pune jumatate din varza tocata fideluta si sarata,
se aseaza carnea si carnatul afumat,
ceapa calita,
orezul prefiert,
si restul de varza.
Se pun cateva linguri cu pasta de bulion, se toarna doua cani de apa (sa acopere varza), se aseaza 2-3 crengute de cimbru. Se acopera cratita cu capac si se pune la foc mic pana cand varza este fiarta. La nevoie se completeaza cu apa.
Cand varza este gata se serveste cu paine calda, smantana si ardei iute.
Pofta buna!
January 24th, 2013 at 21:15
N-am mancat niciodata, dar cred ca-i tare gustoasa!
Va pup
January 25th, 2013 at 10:39
@Simona-incearca, o sa-ti placa, sunt sigura.
January 25th, 2013 at 08:28
O bunatate de mancare!
January 25th, 2013 at 10:39
@Paula-ai dreptate, foarte buna.