Vreau fripteuza

Vine o vreme in care trebuie sa mancam cu mai putina grasime, mai putin prajit, intr-un cuvant mai sanatos. Am vazut doua fripteuze, destul de scumpe. Daca mancarea este buna si sanatoasa, atunci chiar merita. Dilema este ca nu stiu care este mai eficienta, mai practica, mai usor de curatat. Sunt la alegere intre fripteuza Philips si fripteuza Tefal. Eu sunt fan produse Philips asa ca stau putin pe ganduri. Ce spuneti, aveti asa ceva? Cum este, merita investitia?

Foto

7 comentarii la „Vreau fripteuza”

  1. Punga magica ii cea mai buna si cea mai ieftina,iti spun din propria experienta,fripteuzele sunt bani aruncati.

    1. @Marinela-am primit si eu mai de mult una cu ulei si nu stiu daca am folosit-o de 2 ori….ma gandeam ca astea fara ulei or fi mai bune. Cu punga ai dreptate….. Multumesc.

  2. STELUTA , ptr ce-ti doresti FRITEUZA ?????????? Este cel mai rau lucru intr-o bucatarie ; eu am una de aaani de zile (am folosit-o candva , cand nu-mi pasa de cat ulei isi isi luau carnurile) , am incercat si cu ulei de palmier care nu se arde , consuma f mult ulei si nu-i de nimic si de fiecare data ar fi indicat sa schimbi uleiul , chiar daca vei cumpara din acela ptr mai multe utilizari .
    Mai bine-ti achizitionezi vasele ceramice (Delimano , sau tot ceva bun) , dai un ban dar esti sigura pe ce ingurgitezi (eu am si Spider Pan , dar se curata destul de greu pe ezterior ) , dar alegerea-ti apartine .
    Hotarare buna sa ai si wk pe masura !

    1. @Diana-multumesc. Eu ma refeream la cele fara ulei…..cred ca totusi un Delimano este mai eficient. Nu am inca nici un vas Delimano dar cine stie, poate-mi aduce Mos Craciun una :)

  3. M-as bucura ptr tine daca Mosu’ ar face o asa investitie (800 de lei este setul cel mare , pe care si eu mi-l doresc rau de tot) ; cat despre FRITEUZA fara ulei … nu stiu nik :d , eu am un stimer (cu aburi … si nu-mi place chiar asa sec )Tefal nefolosit inca si mega vasele de la EMWAY (cu teflon , da’ cica nu mai este-n trend , ca emana nu stiu ce rautati :)) ). Incearca totusi vasele cu strat ceramic , chiar daca nu sunt Delimano … eu am ceva mic , mic de la Decorix de care sunt multumita maaaxim , in care fac pancake .
    Insista totusi la Mosu’ :)):)):))

  4. Steluta draga , eu te cred , dar daca intri pe site-ul lor , vei constata ca doua vase te costa mult mai scump decat daca le calculezi/set .
    Seara frumoasa , deaga mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *