ghiocel07 on 30 October 2012 - 2,341 views

Ingrediente: o capatana varza dulce (sau murata), 2-3 catei de usturoi, cateva picaturi de otet, sare, piper, ulei

Mod de preparare:  se curata si taie fideluta varza, se freaca cu putina sare, se lasa sa iasa apa, dupa care se stoarce bine si se caleste intr-o cratita cu putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa scada sub capac. Cand este calita suficient, se adauga doi catei de usturoi pasati sau dati prin presa si cateva picaturi de otet. Se mai lasa putin la foc mic, dupa care se stinge flacara.

Se serveste cu taitei sau ca si garnitura la o friptura.

3 comentarii la “Varza calita”

  1. Sambata am facut si eu… de mult nu am mai gatit varza simpla asa.. si tare buna mai este!
    Va pup

Trackbacks/Pingbacks

  1. Chiftea umpluta cu carnat - Retetele mamei
  2. Chiftelute de ton cu garnitura de varza calita - Retetele mamei

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.