ghiocel07 on 20 October 2012 - 1,972 views

Ingrediente: carne de porc, putina sunca afumata, ceapa, ardei gras, ciuperci (eu am folosit o cutie de champignion), orez, ulei, patrunjel verde, condimente

Mod de preparare: se taie julien ceapa si ardeiul

si se calesc intr-o lingura de ulei pana devin sticloase.

Se adauga carnea de porc taiata bucatele,

se amesteca si se lasa la fiert cu putina supa sau apa calduta.

 Se condimenteaza cu sare si piper. La sfarsit se poate face un rantas din putina faina sau amidon. Se serveste cu garnitura de cartofi, mamaliguta sau orez.

Pofta buna!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.