ghiocel07 on 20 October 2012 - 2,009 views

Ingrediente: 4 cartofi mari, 2 oua, 100 g telemea, 2 linguri faina, sare, piper, praf de usturoi, patrunjel uscat, pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare: cartofii se curata si se paseaza cu furculita. Se pun intr-un castron incapator, se adauga telemeaua rasa, ouale, faina si condimentele. Se amesteca cu lingura si pentru o mai buna omogenizare, cu mana.

Se pune la incins ulei intr-o cratita. Se formeaza cu mana crochete rotunde si lunguiete, se dau bine prin pesmet

si se prajesc pe toate partile in uleiul incins.

Se scot pe hartie absorbanta. Se consuma calde dar sunt la fel de bune si reci.

Pofta buna  ;;)

2 comentarii la “Crochete de cartofi”

  1. Am si eu o intrebare. Cartofii se fierb in prealabil sau nu?

  2. @Simona-cartofii sunt fierti in coaja, curatati si pasati…

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.