ghiocel07 on 16 October 2012 - 2,399 views

Ingrediente: 0,5 kg conopida, maioneza, ceapa verde, sare

Mod de preparare: se curata, se desface buchetele, se spala bine conopida si se fierbe in apa cu sare. Intre timp se face maioneza (eu fac dintr-un galbenus fiert si unul crud). Conopida fiarta se paseaza cu furculita sau in tocator, dupa care se amesteca cu jumatate din cantitatea de maioneza.

Se condimenteaza, se rade ceapa si se amesteca cu o lingura de lemn sau spatula.

 

Un aperitiv foarte usor de facut si foarte bun.

2 comentarii la “Pasta de conopida”

  1. Imi place foarte mult salata asta!!!
    Pupici

Trackbacks/Pingbacks

  1. Aperitiv din telina - Retetele mamei

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.