ghiocel07 on 12 October 2012 - 1,928 views

Ingrediente: 300 g faina, 40 g cacao, 210 g zahar, 2 oua, 150 g ulei , 135 ml lapte, 150 g ciocolata, 1/2 plic praf de copt

Mod de preparare: Intr-un castron mai mare se amesteca ingredientele uscate: faina cu zaharul, cacao si praful de copt.

In alt castron se bat ingredientele lichide: ouale, cu laptele si uleiul.

Se toarna amestecul lichid peste cel solid si se omogenizeaza cu o spatula.  Ciocolata taiata bucatele se pune in aluat.

Eu am folosit ciocolata cu lapte si amaruie, plus ciocolata ornament. Se toarna compozitia intr-o tava (25×25) tapetata cu hartie de copt

si se coace cca 30-40 minute la foc mediu in cuptorul preancalzit. Nu uitati sa faceti testul cu scobitoarea.

Se lasa sa se raceasca, se scoate din tava si se feliaza. La o cafea sau de ce nu cu o inghetata merge minunat 🙂 chiar daca afara este frig si soarele nu mai are putere….

Taguri:

4 comentarii la “Prajitura cu ciocolata”

  1. Foarte bine arata,deliciu,Radu al meu e fan ciocolata am papa toata tava .

  2. Multumim frumos pentru reteta!

  3. @Laura-cu mare drag

  4. O ciocolatoasa de praji!!! Mm.. ce pofta mi-ati facut.. 🙂
    Pupici dulci

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.