Ciorba de pui cu leustean

Ingrediente: 3 buc aripioare, 3 buc morcovi, 1 buc radacina patrunjel, 2-3 buc cartofi, 1 ceapa, o mana fasole congelata, un cub Knorr bors magic, sare, leustean

Mod de preparare: Cand aripioarele portionate (fara varfuri) sunt fierte pe jumatate in 2 litri de apa cu putina sare, se adauga legumele calite intr-o lingura de ulei si se lasa totul la fiert la foc mic. La nevoie se mai adauga apa calda. Se curata si taie cuburi cartofii, se pun in ciorba si se fierb. Aproape de sfarsitul fierberii se pune fasolea, se lasa sa dea cateva clocote. Ciorba se acreste cu putina lamaie sau un cub de Knorr bors magic. Se serveste cu leustean, smantana si ardei iute.

   

Un gând despre „Ciorba de pui cu leustean”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *