Omleta tricolora

Ingrediente: 2-3 oua, 1/2 ardei kapia rosu, telemea, sunca de casa taraneasca, sare si piper (daca mai este cazul)

Mod de preparare: se taie cubulete ardeiul, felii subtiri sunca, se da pe razatoare telemeaua. Se bat ouale cu putina sare si piper, se adauga ingredientele pregatite, se amesteca bine. Eu am folosit si o lingurita de sos picant de rosii.

Se pune la incins o tigaie antiaderenta unsa cu ulei. Se toarna compozitia de omleta, se aranjeaza astfel incat sa fie toate repartizate in tigaie,

se pune capacul si se coace la foc potrivit. Cand este incheagata se ia tigaia de pe foc,

se taie si se serveste cu salata de ardei si rosii sau rece se pune la pachet pentru scoala sau servici.

5 comentarii la „Omleta tricolora”

  1. Vezi daca nu citesti complet… Am facut asta seara, dar nu am citit complet, am ratat capacul, evident ca s-a ars pe fund si sus nu s-a facut si pana la urma a iesit scrambled eggs…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *