ghiocel07 on 21 September 2012 - 1,329 views

Ingrediente: pulpa de porc, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 1/2 ardei rosu, 1 rosie, sare, piper, frunza de dafin

Mod de preparere: Se curata foarte bine carnea, se spala si se taie bucatele. Ceapa, usturoiul si ardeiul se taie julien si se calesc intr-o lingura de ulei. Se adauga carnea si se lasa la inabusit sub capac, se adauga o cana de apa calda si se fierbe pana carnea este gata. Se adauga rosia decojita si taiata bucatele, se condimenteaza cu sare, piper si o frunza de dafin. Se  lasa pe foc sa se patrunda aromele. O cana de orez bine spalat se fierbe in 3 cani de apa cu sare. La final se adauga patrunjel tocat. Tocanita se serveste cu garnitura de orez si salata “Ciolomada”.

Pofta buna!

Un Comentariu la “Pulpa de porc cu garnitura de orez”

  1. Ce imi place carnea facuta asa cu sosulet de ceapa.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.