ghiocel07 on 23 August 2012 - 1,357 views

Ingrediente: 300 ml frisca lichida, 3 oua, 3 linguri de zahar, 3 plicuri zahar vanilat, 1 lingura cacao

Mod de preparare: Frisca se bate bine si se lasa in asteptare. Pe urma se bat spuma albusurile, se pune zaharul si zaharul vanilat si se bat in continuare pana devin “bat”.

Se adauga galbenusurile pe rand, incorporandu-se incet cu o spatula.

Se pune frisca batuta amestecand incet sa nu se lase.

Compozitia rezultata se imparte in doua, trei sau cate culori se doreste. Eu am impartit-o in doua, in una am adaugat 1 lingura cacao, cealalta a ramas de vanilie.

Se toarna intr-o cutie dupa preferinta, in straturi, in valuri sau jumate-jumate.

Se introduce in congelator pentru cca 4 ore dupa care se serveste felii sau globuri.

Aici inca o reteta interesanta tot pe baza de frisca.

kamagra kopen in de winkel

Viagra won’t advertise on NFL games, signaling softening ad market where to buy viagra This doctor won’t prescribe Addyi, the “female Viagra.” Here’s why.
Taguri: , ,

3 comentarii la “Inghetata bicolora”

  1. wow cat e de simplu! si nu mai trebuie sa amesteci din cand in cand compozitia inghetata? ca mie de asta mi-e frica la inghetatele normale.

  2. @Andreea-nu am amestecat ca nu a facut “ace”. Este cremoasa si buna.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Înghețată bicoloră cu felii de brioșă - Retetele mamei

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.