ghiocel07 on 13 July 2012 - 1,182 views

Ingrediente: fasole verde, usturoi, maioneza, iaurt, sare, piper, boia, patrunjel

Mod de preparare: se fierbe fasolea, se lasa la racit dupa care se taie bucatele mici. Se amesteca cu usturoiul dat prin presa sau tocat marunt, o lingura de maioneza subtiata cu iaurt. Se pune si albusul de la oul fiert din care am facut maioneza. Se condimenteza cu sare si piper, putina boia pentru culoare si patrunjel tocat fin.

In timpurile astea calduroase  merge foarte bine. Tinuta la rece este racoroasa si placuta.

Un Comentariu la “Aperitiv cu fasole verde”

  1. …da, o stiu! Este foarte buna! Eu ii pun si morcov ras fin…

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.