ghiocel07 on 11 July 2012 - 1,321 views

Ingrediente: 6 coaste afumate, 2 dovlecei, 3 catei de usturoi, sare, piper, boia, mustar, ulei

Mod de preparare: din dovleceii curatati se face un sote. Daca sunt mari si cu seminte in interior, acestea se elimina scobindu-se cu o lingurita. Coastele se spala, se condimenteaza dupa preferinta si se pun intr-o cratita antiaderenta cu foarte putin ulei. Se lasa sub capac pana prind culoare pe toate partile. Se adauga foarte putina apa si se fierb in sosul format. Cand carnea de pe coaste este moale si  grasimea prajita se opreste focul. Coastele se servesc cu sote de dovlecei, piure de cartofi, legume la gratar…..

Cei cu probleme de sanatate pot da deoparte grasimea, carnea este foarte gustoasa.

Un Comentariu la “Coaste de porc cu garnitura de dovlecei”

  1. arata super, chiar dacă am servit pranzul mi s-a facut o pofta de-mi lasa apa in gura

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.