Mancare de dovlecei cu carne de porc

Ingrediente: 200 g carne de porc, 2 dovlecei proaspeti, o ceapa, o rosie mare, 5-7 catei de usturoi in functie de marime, sare, piper, patrunjel verde

Mod de preparare: se caleste intr-o lingura ulei carnea taiata dupa dorinta, se adauga ceapa tocata marunt.

Se lasa sub capac pana se rumeneste,

se adauga putina apa astfel incat sa nu se arda compozitia.

Intre timp se pregateste dovlecelul, rosie si usturoiul.

Cand carnea este fiarta se pun dovleceii curatati de coaja si taiati in cuburi marisoare si rosia decojita si taiata bucati.

Se amesteca, se condimenteaza si se lasa pana dovlecelul se inmoaie.

Se adauga usturoiul dat prin presat si patrunjelul tocat.

Eu nu am curatat partea cu seminte din dovlecel, era foarte crud asa ca nu a fost nevoie. Daca doriti puteti face acest lucru. Cand mancarea este gata se serveste.

Pofta buna

4 comentarii la „Mancare de dovlecei cu carne de porc”

  1. Elena.
    Multumesc pt reteta .Eu am facut-o cu carne de ied si a iesit f. gustoasa !
    O sa-ti mai vizitez site-ul pt. preparate usor de facut. !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *