ghiocel07 on 13 April 2012 - 1,325 views

De fapt viitorul meu ajutor in bucatarie. Daca tot este promotie si daca tot vine iepurasul, m-am gandit sa-mi comand un mixer verical de toata frumusetea. Cu aceasta ocazie o sa-l cadorisesc pe cel antic si de demult. V-am mai spus ca am obiecte, aparate si alte ustensile de prima generatie, de 15-20 de ani. Nu stiu cum se face dar la mine nu se strica si le schimb numai pentru ca noile aparitii sunt mai performante si m-am saturat de cele vechi. In rest sunt ok. Pacat ca nu a fost aceasta promotie acum cateva zile, macar sa-i fac safteaua cu ceva prajiturele. Imi place ca are tel pentru batut spuma si frisca si carligul pentru framantare. Aveti asa ceva?

Taguri: ,

5 comentarii la “Noul meu ajutor in bucatarie”

 1. eu nu am asa ceva, dar sa il folositi sanatoasa la cat mai multe prajituri si retete. cu drag dn mari.

 2. e f.util dar un lucru sa stii,ghiocela:nu poti folosi telul de la mixerul vertical ca cel de la mixerul normal.Eu am in America si am incercat sa-l folosesc mai mult,la icre si se incalzeste nu are fan,care raceste.Restul pieselor sunt f.utile,foloseam blenderul,mereu si cheaperul.
  aici nu am inca dar e pe lista.
  Sa le utilizezi cat mai mult.

 3. e f.util dar un lucru sa stii,ghiocela:nu poti folosi telul de la mixerul vertical ca cel de la mixerul normal.Eu am in America si am incercat sa-l folosesc mai mult,la icre si se incalzeste nu are fan,care raceste.Restul pieselor sunt f.utile,foloseam blenderul,mereu si choperul.
  aici nu am inca dar e pe lista.
  Sa le utilizezi cat mai mult.

 4. @Maria-draga mea, trebuie sa mai astept sau sa caut alt model, acesta este epuizat. Sa-mi spui ce ti-ai cumparat.

 5. Ei, eu am inteles ca l-ai si cumparat. Cel mai mult am nevoie de choper si mixerul vertical.
  Ca, aluaturi nu prea trebuie sa facem aici. Ca le mancam si nu e indicat.
  Am vazut ca e epuizat stocul, am inteles ca l-ai si luat.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.