Panna cotta cu vanilie si cappuccino

 

Ingrediente: 300 ml frisca lichida, 200 ml lapte, un plic cappuccino, 100 gr zahar, 1 plic gelatina, esenta de vanilie, 200 gr ciocolata alba (doua tablete)


Mod de preparare: Intr-o craticioara se pune pe foc laptele si frisca lichida cu zaharul si ciocolata pana se topeste ciocolata si se dizolva zaharul, se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Se da la o parte de pe foc si se amesteca cu gelatina lasata sa se inmoaie 10 minute in putina apa.

 .

Se lasa putin sa se raceasca iar jumatate din cantitate se amesteca cu cafea iar cealalta jumatate cu esenta de vanilie. Se pune in cupe si se lasa la rece cateva ore.

.

Se glazureaza cu ciocolata topita sau cu sos de cafea asa cum a facut prietena mea Nela de unde am si reteta.

 

5 comentarii la „Panna cotta cu vanilie si cappuccino”

    1. @anasia-bine ai venit in bucataria mea. Sa stii ca nici eu nu am facut pana acum dar sigur voi mai face. Pe Paprika TV am gasit multe retete facute de Donna Hay. Un desert simplu si gustos.

  1. Arata atat de bine! Si nu pare greu de facut. Chiar si de o novice in bucatarie ca mine. Multumesc de reteta, acum…sa vad cum ma descurc la preparare :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *