ghiocel07 on 19 February 2012 - 3,287 views

 

Ingrediente: un cub aluat foietaj, ciocolata, stafide, un ou, putina faina.

Mod de preparare: se decongeleaza aluatul, se scot cu atentie bucatile de foietaj si se pun pe blatul infainat. Se aseaza o bucatica de ciocolata si stafide pe aluat, se impatureste dupa preferinta, se pensuleaza cu ou batut si se coc in cuptorul incins la temperatura medie.

 .

Se servesc simple sau pudrate cu zahar.

 

Un desert rapid si la indemana, important este sa fie foietaj in congelator 🙂 Incercati si sigur o sa va placa.

2 comentarii la “Pateuri cu ciocolata”

  1. Ce frumoase si gustoase sunt. O reteta rapida ptr atunci cand pofticiosii vor ceva dulce. 🙂 Nu am folosit niciodata aluat cub… este ca aluatul normal, doar ca-i taiat in bucati patrate? Pup

  2. @Simona-da este ca si cel in sul numai ca este bucati patrate, numai bune de umplut cu ce doreste sufletelul tau. Am gasit la Kaufland.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.