ghiocel07 on 25 January 2012 - 3,475 views

Am cumparat de la Lidl un pachet de faina cu seminte. Am facut o paine dupa reteta de pe pachet si a iesit ceva, dar nu sunt multumita. Astazi am reluat operatiunea dupa reteta mea clasica si a am obtinut o paine minunata. In plus imi place sa simt semintele in feliile de paine….

 

O astfel de paine am mancat in Elvetia dar si in Austria si Germania la micul dejun. Acolo se ofera o varietate de paine, de la chifle, bagheta, paine alba, la paine cu seminte sau paine neagra obisnuita.

personal training in jacksonville fl

Taguri:

10 comentarii la “Paine intermediara cu seminte”

 1. oh, ce bine arata si eu vreau sa incerc in weekend, mi-am luat seminte de in, susan, ar trebui sa iau si de floarea soarelui.

 2. Strumfito, unde gasesti seminte de floarea soarelui nesarate?

 3. nu stiu, am sa caut in supermarketuri si daca nu, sunt faramciile naturise si magazinele gen plafar, care vand asa ceva.

 4. Arata chiar ca painea de pe aici :).
  Astept sa treaca sarcina sa pot manca si eu paine neagra iar :(. Acum mirosul ei imi da alte senzatii 😀

 5. Alina, cand vine bebe?

 6. Deci nu sunt singura care duce dorul painicilor facute in tarile nordice… Asta de fapt este si motivul ptr care m-am apucat de facut paine in casa.
  Imi place foarte tare cum a iesit painica! Si eu am cumparat din LIDL acea faina din care am facut odata o painica… e adevarat nu foarte reusita. Nu m-am gandit s-o folosesc ca pe o faina normala… 🙂 Sar`mana de idee!
  Eu am folosit seminte de floarea soarelui cumparate din LIDL, care nu sunt foarte sarate, si care nu au schimbat in nici un fel gustul painicii.
  Pupici

 7. Sa incerci si sa-mi spui cum ti-a iesit. Eu am dus la servici astazi si prietena mea a spus ca parca este un cozonac numai bun pentru cafeluta de dimineata 🙂

 8. Tocmai am intrat in 9 luni. Deci cand vrea ea, pe mine nu m-am deranja sa vina mai devreme 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Paine intermediara (semialba) - Retetele mamei
 2. Pâine, pâine, pâine….

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.