Paine intermediara cu seminte

Am cumparat de la Lidl un pachet de faina cu seminte. Am facut o paine dupa reteta de pe pachet si a iesit ceva, dar nu sunt multumita. Astazi am reluat operatiunea dupa reteta mea clasica si a am obtinut o paine minunata. In plus imi place sa simt semintele in feliile de paine….

 

O astfel de paine am mancat in Elvetia dar si in Austria si Germania la micul dejun. Acolo se ofera o varietate de paine, de la chifle, bagheta, paine alba, la paine cu seminte sau paine neagra obisnuita.

10 comentarii la „Paine intermediara cu seminte”

  1. Arata chiar ca painea de pe aici :).
    Astept sa treaca sarcina sa pot manca si eu paine neagra iar :(. Acum mirosul ei imi da alte senzatii :D

  2. Deci nu sunt singura care duce dorul painicilor facute in tarile nordice… Asta de fapt este si motivul ptr care m-am apucat de facut paine in casa.
    Imi place foarte tare cum a iesit painica! Si eu am cumparat din LIDL acea faina din care am facut odata o painica… e adevarat nu foarte reusita. Nu m-am gandit s-o folosesc ca pe o faina normala… :) Sar`mana de idee!
    Eu am folosit seminte de floarea soarelui cumparate din LIDL, care nu sunt foarte sarate, si care nu au schimbat in nici un fel gustul painicii.
    Pupici

    1. Sa incerci si sa-mi spui cum ti-a iesit. Eu am dus la servici astazi si prietena mea a spus ca parca este un cozonac numai bun pentru cafeluta de dimineata :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *