„Snitel” cu ceapa

 

Ingrediente: carne macra de vita, o ceapa mare, cativa catei de usturoi, ulei, sare, piper, curry

Mod de preparare: se pun feliile de carne in folie alimentara, se bat bine cu ciocanul

 .

si se condimenteaza cu sare piper si curry. Ceapa se curata si se taie julien, usturoiul de preseaza si taie marunt.

 .

Intr-o cratita destul de mare se pun doua linguri de ulei la incins, se adauga ceapa si usturoiul care se lasa pana devin sticloase. Se pun feliile de carne peste ceapa si se lasa pe fiecare parte pana-si schimba culoarea.

 .

Se adauga o cana de apa sau de supa si se lasa sa fiarba la foc mic sub capac. Se urmareste sa nu scada prea mult apa in timp ce fierbe carnea, se adauga la nevoie.  Snitelele sunt gata cand carnea este bine patrunsa si moale.

 .

Se servesc cu garnitura de cartofi piure, paste fainoase, orez….

2 comentarii la „„Snitel” cu ceapa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *