Oua umplute

 

Ingrediente: 5 oua, un pateu de ficat, o bucatica de unt, 2 linguri smantana, sare, piper, boia dulce

Mod de preparare: se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se decojesc si se taie in doua. Intr-un mixer se pun galbenusurile, pateul, untul si smantana, se condimenteza cu sare si piper. Se obtine o crema fina cu care se umplu albusurile de ou.

 

Dupa preferinta se poate adauga mustar in loc de smantana. Se aranjeaza pe platou si se orneaza dupa imaginatie si ceea ce exista prin frigider: cu frunze de patrunjel, gogosar, masline, boia.

 Din pasta ramasa se pot face tartine. Un aperitiv usor de facut si la indemana oricui.

6 comentarii la „Oua umplute”

    1. Nici eu nu am facut de Revelion si nici de Craciun. Acum le-a venit randul, au coborat copiii de la munte si i-am asteptat cu ele proaspete. Te pup Bianca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *