ghiocel07 on 2 January 2012 - 24,078 views

 

Ingrediente: 5 oua, un pateu de ficat, o bucatica de unt, 2 linguri smantana, sare, piper, boia dulce

Mod de preparare: se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se decojesc si se taie in doua. Intr-un mixer se pun galbenusurile, pateul, untul si smantana, se condimenteza cu sare si piper. Se obtine o crema fina cu care se umplu albusurile de ou.

 

Dupa preferinta se poate adauga mustar in loc de smantana. Se aranjeaza pe platou si se orneaza dupa imaginatie si ceea ce exista prin frigider: cu frunze de patrunjel, gogosar, masline, boia.

 Din pasta ramasa se pot face tartine. Un aperitiv usor de facut si la indemana oricui.

6 comentarii la “Oua umplute”

  1. Doamne ce le poftesc…. de revelion nu am facut anul asta si tare pofta imi e ele…
    Dar imi fac si eu:)
    Pupici

  2. Nici eu nu am facut de Revelion si nici de Craciun. Acum le-a venit randul, au coborat copiii de la munte si i-am asteptat cu ele proaspete. Te pup Bianca.

  3. N-am mai mancat de mult! La Multi Ani!!! Pupici

  4. Doamne, ce bun a fost 🙂 Am mancat tot 😛

  5. Mai facem 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pregătiri de Anul Nou

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.