ghiocel07 on 31 December 2011 - 3,435 views

Asa pe suta de metri am gasit aici un aperitiv de exceptie. Multumesc dragelor pentru idee si La multi ani!

Ingrediente: 1 pachet aluat de foietaj, carnaciori, seminte de susan, mac si chimen, ou pentru a unge aluatul, un pic de sare

 

Mod de preparare: Aluatul de foietaj cumparat se lasa la dezghetat. Se infaineaza masa de lucru si se intinde aluatul dezghetat. Se taie fasii apoi se infasoara carnaciorii.

 .

Se ung cu oul batut cu putina sare si se presara deasupra dupa placul fiecaruia seminte de susan, mac sau chimen. Se aseaza carnaciorii “imbracati” in tavata tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins pana aluatul se rumeneste frumos.

.

Se serveste cu ketchup sau mustar si se stinge cu o bere rece.

Petrecere frumoasa de Revelion!

Taguri: ,

4 comentarii la “Carnaciori in foietaj”

  1. Arată foarte bine. 🙂 Cu drag i-aș încerca și eu. 😀

  2. Incearca si nu o sa regreti. Sunt aspectuosi si buni atat calzi cat si reci.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Diverse din aluat foietaj - Retetele mamei
  2. Pateuri cu cabanos și telemea

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.