ghiocel07 on 5 December 2011 - 1,701 views

 

Ingrediente: bucati de carne de porc, costita, carnat, ceapa, ardei gras, ulei, sare si piper, smantana (legumele si bucatile de carne marinata, carnatul si costita mi-au ramas de la frigarui)

Mod de preparare: Se pun 2 linguri de ulei intr-o cratita si se calesc legumele. Se pune carnea, carnatul si costita, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa se patrunda sub capac. Daca vasele sunt antiaderente nu se pune apa, se vor fierbe in zeama lasata de legume si carnuri.

.

.

Cand carnea este moale se toarna un sos format din gluten (in loc de faina) si smantana. Se lasa sa mai dea un clocot dupa care se stinge focul.

.

Se serveste cu mamaliguta sau cartofi natur.

 .

Din resturi de la friptura sau alte mancaruri se poate realiza o tochitura aromata si usor de realizat.

methanodex 10

2 comentarii la “Tochitura cu mamaliguta”

  1. Mmm.. de cand imi tot propun sa fac o tochitura.. Pupici

  2. Atentie ! Frunza este din “plantatia” mea de busuioc, o fi comestibila ?

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.