ghiocel07 on 16 June 2011 - 1,368 views

Ingrediente: carne macra de porc, 5-6 catei de usturoi, ardei gras, 2 linguri de ulei, macaroane, sare si piper, sos de usturoi, patrunjel

Mod de preparare: carnea, ardeiul si usturoiul se taie bucatele si se calesc intr-o lingura de ulei. Se lasa sa se inabuse pana scade zeama lasata. Se adauga putina apa calda, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa fiarba sub capac. La final se toarna jumatate din sosul de usturoi, se mai da un clocot, se adauga patrunjelul tocat si se serveste cu macaroane fierte.

Pofta buna!

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.