Bomboane cu nuca de cocos

Ingrediente: 220 gr nuca de cocos, 120 gr zahar, 60 gr cacao, 60 gr ulei, 50 ml apa, o lingura nuca macinata, jumatati de migdale, esenta de rom (eu am facut din jumatate de cantitate si au iesit 24 bucati).

Mod de preparare: se amesteca intr-un vas 180 gr nuca de cocos cu zaharul, cacao si nuca macinata. Se adauga uleiul, treptat apa si esenta de rom. Se amesteca bine pana compozitia devine compacta.

Se fac bilute mici din aceasta compozitie, in interior se introduce o jumatate de migdala, se tavalesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza frumos in hartiute speciale de bomboane.

Reteta este de la LauraA, bomboanele sunt de post, arata bine si sunt gustoase.

Pofta buna!

6 comentarii la „Bomboane cu nuca de cocos”

  1. Nu mi-am dat seama daca sunt delicioase …
    N-am mancat numai doua …si le-a pus in frigider ! Oare de ce ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *