Pangasius la cuptor

In general la noi in casa pestele se mananca prajit in malai. De data aceasta avand o bucata de pangasius m-am gandit sa-l fac la cuptor, este mai usor de pregatit, nu face fum si nici miros in exces.

Ingrediente: file de pangasius (merge orice fel de peste), unt, sare, piper, rozmarin, praf de usturoi, pasta de bulion, ceapa, lamaie.

Mod de preparare: Se da drumul la cuptor ca sa se incinga. Se condimenteaza pestele si se lasa sa stea cca 15 min. Se unge cu unt o folie de aluminiu, se aseaza pestele, se stropeste cu bulion si se pun cateva felii de ceapa (eu am pus praz).

Se infasoara pestele in folie, se aseaza intr-un vas ceramic

sau de yena si se introduce in cuptor la temperatura medie pentru cca 20 min. Se scoate din cuptor, se elimina cu grija folia fierbinte si se serveste cu garnitura de cartofi si lamaie.

7 comentarii la „Pangasius la cuptor”

  1. Yummmi!
    La noi sambata e zi de peste, regula de aur.
    O sa incerc si eu asa, eu de obicei pun doar condimentele + un strop de lamaie , il arunc in tava si il las 15-20 minute, in functie de grosime.

    1. Eu nici nu l-am gustat, l-a devorat sotul meu, a spus ca s-a lins pe degete :) si mai vrea. O sa incerc in toate felurile la cuptor ca este mai usor de facut si mai sanatos fara prajala.

  2. Intr-adevar un blog de nota 10 . Felicitari!!!Poate vrei sa facem un schimb de link ,ce zici, daca nu nu-i nici o suparare, SUCCES pe mai departe. O zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *