Placinta cu ciuperci

Ingrediente: un pachet foi de placinta, 500 g ciuperci, o ceapa mica, 100 g branza feta, 2 oua, sare, piper, boia, ulei

Mod de preparare: Se curata, spala si toaca ciupercile si ceapa si se calesc impreuna in putin ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa se raceasca. Intre timp punem jumatate din foile de placinta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unse intre ele cu ulei. Daca foile sunt mai mari decat tava se incretesc. Ciupercile racite se amesteca cu branza data pe razatoare si ouale batute.

Se pune umplutura de ciuperci peste primul rand de foi, se presara boia de ardei

se aseaza celelalte foi unse cu ulei intre ele, se pensuleaza cu ou batut, se portioneaza placinta

si se coace in cuptor la temperatura medie.

Foarte buna, dar mult de lucru cu foile unse bucata cu bucata…..

4 comentarii la „Placinta cu ciuperci”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *