ghiocel07 on 17 February 2011 - 3,294 views

Pentru ca ceva vreme mancam paine facuta in casa dupa o reteta foarte simpla, m-am gandit sa-i fac cateva adaugiri. La sugestia unei cititoare adaug si o lingurita de otet iar din proprie initiativa un ou. In plus o pun la copt in doua tavi de chec mai mici, asa are loc sa creasca mai bine si mai frumos. Iar lingura am inlocuit-o cu mixerul achizitionat de Craciun.

7 comentarii la “Paine ca la brutarie”

  1. Arata tare bine painica! Eu fac numai neagra sau integrala, dar si eu folosesc fie masina de paine fie robotelul. Al meu e de la Bosch, dar este o varianta a lui Kitchen Aid. Ma scuteste de framantat si pot sa vad aspectul aluatului si al compozitiilor si sa le ajustez din mers, fara sa fie nevoie de 7 maini.

  2. Multumesc. O sa incerc si eu integrala sau neagra numai sa gasesc faina buna. Unde vad robotelul tau?

  3. Ghiocica, ghiocel… foloseste un amestec de 2/3 faina alba si 1/3 faina neagra – in felul asta impaci si capra si varza, adicatelea creste si frumos si ai si fibra sanatoasa…

  4. Multumesc draga mea. Cu prima ocazie asa fac. Eu sunt foarte ascultatoare ­čÖé

  5. offff, ce caut eu aici? mor in pofte :))

Trackbacks/Pingbacks

  1. Paine intermediara cu seminte - Retetele mamei
  2. Paine cu seminte - Retetele mamei

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.