Pulpe de pui pe pat de sare

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 2 cani se sare mare, piper, usturoi granulat, boia dulce si iute.

Mod de preparare: se curata si spala bine pulpele, se condimenteaza cu mirodeniile de mai sus. Atentia nu se sareaza. Intr-o tava se pune un „asternut” de sarea peste care se aseaza pulpele.

Se introduc in cuptorul incins si se lasa cca 20 min dupa care se intorc, se mai lasa 20 min (timpul este dat de felul de cuptor si cantitatea de pulpe).

Pulpele preiau din sare numai atat cat este nevoie. Sunt foarte bune si se servesc cu garnitura de cartofi sau sote de legume. Data viitoare voi face un pui intreg pe pat de sare. Este o reteta pe care o facea mama in zilele de duminica.

Incercati, chiar merita! Pofta buna!

3 comentarii la „Pulpe de pui pe pat de sare”

  1. Arata foarte bine!
    Noi am facut de multe ori pui intreg pe sare si este foarte bun.
    Delicioase au fost si ciupercile cu piept de pui la cuptor :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *