ghiocel07 on 21 November 2010 - 615 views

Dupa provocarea Furniculei cu nuci si usturoi Alison lanseaza o noua provocare. Sub titlul – “PESTE SI FRUCTE DE MARE, PROVOCAREA LUNII DECEMBRIE IN “DULCEA ROMANIE” Alison s-a oferit sa gazduiasca postarile bloogerilor cu… PESTE SI FRUCTE DE MARE, un subiect generos si spectaculos.

“Pentru a participa la ea nu trebuie decit sa trimiteti prin e-mail (simonahaliga@yahoo.com) un link spre post-ul cu subiectul provocarii, insotit de o poza sugestiva cu latimea de 300 pixeli, pina la data de 20 decembrie. Daca nu aveti blog, Alison asteapta reteta redactata, cu toate explicatiile necesare si poza, bineinteles. Retetele cu peste vor fi prezentate intr-un post special, pe data de 23 decembrie.

Deci, suntem invite sa participam la o provocare interesanta, in care putem sa ne etalam talentul culinar cu  iz de peste si fructe de mare, fiecare dupa placere si potential.

Fotigrafia este din piata de peste din Lugo-Spania

2 comentarii la “Atentiune, atentiune “Dulce Romanie””

  1. Felicitari fetelor, pentru initiativele voastre. E antrenant!

  2. @mariana scarlat-esti bine venita in randul nostru. Te asteptam cu o reteta personala.

Comenteaza...

Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Daca vrei si tu poza la comentarii, vezi aici ce trebuie sa faci.