Ciorba de toamna

Ingrediente: sacarita afumata, 4 morcovi, 2 radacini de patrunjel, cateva bucatele de conopida, o ceapa mica 1/2 ardei gras, putina varza tocata, cateva paste fainoase si putin bulion.

Mod de preparare: se spala bine sacarita, se taie bucati (cca 4-5 in functie de marime) si se fierbe in apa rece. Cand este pe jumatate fiarta se adauga radacinoasele taiete cubulete, urmate de conopida si varza taiata fideluta. Ceapa si ardeiul taiate solzisori se calesc in putin ulei si se adauga in oala. Se adauga bulionul, si pastele fainoase, se condimenteaza cu sare. Se lasa sa mai dea un clocot, dupa care in final se adauga frunza de patrunjel si leustean. Se serveste cu smantana.

Un gând despre „Ciorba de toamna”

  1. Ai observat? A venit Toamna, afara ,in blogosfera si mai ales in Dulcea Romanie.Si nu asa cu traista goala ci cu o noua provocare ” nuci si usturoi” :)Te astept sa ni te alaturi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *