O intrebare pentru fiecare

Acum cateva zile Evelina m-a provocat „Ce condimente exista in casa ta”?. Am ceva plicuri si pliculete, borcane si borcanele, cutii si cutiute….Am facut o fotografie cu ce am strans repede, dar sunt mult mai multe….

Si acum sa fac o lista: sare, piper alb, negru si rosu, boia de ardei dulce si iute ca focul, hrean la borcan, praf de usturoi, curry,  scortisoara, cuisoare, anason, nucsoara, vanilie, maggi de tot soiul, amestec pentru grill, pasta de ardei dulce, frunza de dafin, cimbru, marar, leustean, patrunjel, tarhon, oregano. Sigur prin sertare mai sunt si alte plicuri si pliculete… Borcanelul mic este un breloc cu condimente. Foarte nostim!

7 comentarii la „O intrebare pentru fiecare”

  1. Da doamnelor, doamna mea are mania borcanelor, borcanelelor, cutiilor, cutiutelor din plastic.
    Cum vede un model sau o culoare noua, nu-i poate rezista, trebuie s-o cumpere !

  2. Fara exagerare eu am in casa peste 100 de condimente…asta vine de la faptul ca am avut niste prieteni foarte buni aici care au avut un magazin ce condimente si ceaiuri…iarna ii mai ajutam si asa am ajuns sa cunosc un sortiment foarte bogat de condimente…ei aveau in lista de preturi peste 350 de diferite condimente.

  3. @SIP-aici nu este vorba de cutii goale, este vorba de condimente….
    @Andrea-eu si cititoarele mele incepem sa te invidiem. Poate faci si o lista, sunt sigura ca de unele nici nu am auzit.

  4. Ghiocel…eu propun sa ii faci lui Sip mincare fara condimente;) poate asa va baga de seama cit de mult fac intr-o mincare;)O lista da as putea face…problema este ca nu stiu sa le traduc numele…sau daca o voi face poate nu corespunde exact numelui asociat in Romania;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *